#hometour: Obývačka / Living Room


Ahoj! 
Po malej pauzičke sa k vám vraciame s novým príspevkom. Vďaka dovolenke sme si mohli dokončiť posledné úpravy našej obývačky. Na tejto miestnosti sme si dali veľmi záležať.Tu sledujeme filmy, leňošíme a vodíme návštevy. Chceli sme aby to bolo útulné a zároveň štýlové centrum nášho domova. Hlavným aspektom je samozrejme netypická sedačka, ktorá naozaj prekvapí svojou pohodlnosťou. Vďaka tomu, že sa dá rozložiť na dvoj lôžkovú postel, môžeme konečne hostiť priateľov, ktorý by potrebovali aj prenocovať.
Pri výbere farieb sme zvolili skôr neutrálne odtiene šedej, ktorá je momentálne veľmi v kurze. Zhodli sme sa, že farebne doladiť interiér bude jednoduchšie vankúšmi, kobercom či obrázkami.
Takto nám vznikol veľmi príjemný priestor, kde sa prelínajú svieža zelená, žltá či červená a nepôsobí to celkovo preplácaným dojmom.

Tak vitajte u nás :)

Sedačka BONAMI, kreslo, deka, koberec, lampa IKEA, vankúše H&M home, mapa Urban Outfitters, stolík DIY)

Hey guys! 
After a little while, we are back with new post. Thanks to our holidays we could finish some final touches in our living room. We put a lot of effort to this place. Here we watch movies, relax or bring visits, so we wanted it to be cosy, yet still stylish center of our home. The main aspect is  sofa which is surprisingly very comfy. It can be remade to a double bed too.
We chose neutral shades of grey (now, very popular colours) for the sofa and the chair, as it is easier to bring some color with cushions, rags or pictures. And it created really nice space with touches of fresch green, yellow or red colours.









Komentáre

  1. Obyvacka sa moc povedla,moc se mi libi fotky pripnute kolickama na snure od projektoru a ten stolik je genialni. Moc se mi vas byt libi:)👍

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky