Bulharsko - Nessebar





Výlet do Bulharska. Kde začať?
Musím sa priznať, že po návrate domov som bola strašne sklamaná. Ale čím viac sa dívam na fotky, ktoré sme si odtiaľ doniesli, tým viac sa čudujem, že prečo. Poznáte to aj vy? 

Asi je to spôsobené tým, že máme na všetko nejaké očakávania a keď nie sú naplnené tak sme nespokojní. My sme sa do Bulharska, presnejšie do Nessebaru, rozhodli ísť preto, lebo sme si predstavovali ako krásne si tam oddýchneme. 



Malé prímorské mestečko, kde sezóna ešte nezačala, bude sa hemžiť domácimi a my si ho budeme vychutnávať v celej jeho kráse. Nečakali sme horko, ale dúfali sme, že bude príjemné počasie, ako stvorené na prechádzky.








Ale nebolo. Nič z toho nebolo. Bolo chladno, hmla a všetko bolo zatvorené. Boli sme sklamaní a nešťastní. A ja teraz s odstupom času nechápem prečo. Veď sme si úžasne oddýchli od ruchu mesta, jasné, nevyvaľovali sme sa na pláži, ale prechádzali sa a rozprávali. Boli spolu. Pravda je, že sa tam už asi nechceme vrátiť, ale nespomínam už v zlom.
Spomínam na to, ako sme sa nasmiali, ako sme stresovali cestou na letisko a na nezabudnuteľnú jazdu taxíkom....šoféri Thajska aj Bali sa môžu strčiť, ta pravá jazda v štýle rýchlo a zbesilo vás čaká práve v Bulharsku!!!



Komentáre

Obľúbené príspevky