#DIY: Nočný stolík s hairpin nožičkami / Hairpin leg nightstand





Je to už pár mesiacov, čo sme s drahým vyrobili nejaký nábytok. Leto sme si chceli užiť a voľný čas sme využili na cestovanie alebo oddych. Avšak leto sa nám pomaly skončilo, tak sme zahájili novú sezónu výrobou týchto nočných stolíkov. Musím sa priznať, že stolík s "hairpin" nožičkami sa mi vždy páčil. A tý, ktorí sa vyznajú v cenách podobných dizajnových nábytkov vedia, že lacná záležitosť to nebýva. 
Preto, sme sa rozhodli si také vyrobiť. Na stolík sme použili drevené debničky a nohy nechali na mieru vyrobiť firmou La Ferra. Vrelo odporúčam. 
Ďalej nasledovalo brúsenie, natieranie a skladanie. 
Výsledok je retro industriálny vzhľad a jedinečný nočný stolík. Aj Ruženke sa páčia.
Krásny večer priatelia.

It´s been few months since we made some new furniture. We wanted to enjoy the summer and use our free time for traveling or relax. However the summer is over and we wanted to wellcome new season with building these nightstands.
I have to admit, that I always loved furniture with hairpin legs. But these kind of design pieces are not the cheapest ones. 
So we decided to DIY it ourself. We used two old wooden boxes and had our hairpin legs done at La Ferra company. 
Further followed sanding, painting and puting it all together. The result is an industrial retro look and unique bedside table. And also Ruzenka aprooves.
Beautiful evening friends.










Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky