#hometour: workspace



Myslím, že každá bytosť, ktorá niečo pravidelne tvorí potrebuje na to to správne miesto. Niekto ho má v rušnej kaviarni, niekto v tichej spálni. Budme úprimný, je luxus mať v tejto dobe súkromnú pracovňu, ateliér alebo akokoľvek to chceme volať. Obzvlášť, keď človek nažíva na pár desiatkach metrov štvorcových.
Ale nie je to nemožné. Takýto pracovný kútik sa vybudovať dá aj v byte. A aby nenarúšal harmóniu interiéru je dôležité aby mal jednoduchý dizajn ale bol stále funkčný.
My zdielame približne dvojmetrový stôl v kúte našej obyvačky, hneď vedľa okna. Na mojej pólke sa vačšinou šijem a na Miškovej upravuje fotky.

I think every human being that likes to create something needs a special place for it. Someone finds it in a busy cafe, someone in a quiet bedroom. Let's be honest, is luxury to have a private home office, studio or whatever you want to call it these days. Especially when a you live in small apartment. But it's not impossible. This kind of workspace could be done in any apartment with free corner. Keep it simple so it doesn't look messy if it’s build in living room or bedroom.
We share approximately two-meter long table in the corner of our living room, next to the window. On my half I mostly sew and Michal edits photos.



Stôl je poskladaný z dvoch čiernych nôh z IKEA (na ktorých bude ečte časom vybudovaný úložný priestor) a z drevenej masívnej dosky
Naše veselé žlté stoličky sú zatiaľ provizórnym riešením, keďže majú už svoje najlepšie roky za sebou a chceli by sme ich vymeniť za niečo pohodlnejšie.
Premýšľali sme, čo na stenu ponad stôl umiestniť. Skúšali sme všelijaké nástenky a nakoniec sa rozhodli pre dve jednoduché police, keďže tento kútik je stále na očiach, nechceli sme aby pôsobil rozhádzane.

The table is made of two legs from IKEA and wooden desk. Or two yellow crazy chairs will be changed in time for something more comfy. 
We were thinking what to put on the wall above the table. We decided to build two simple shelves as this little corner is exposed all the time, we wanted to look clean.







photo credit: Karolína Počajová











Komentáre

  1. Krásné pracovní místo pro dva. Jednoduché, čisté a útulné. Váš byt je krásný. My máme luxus jednoho pidipokojíku, který se snažíme přeměnit na pracovnu pro dva.
    Jste mi velkou inspirací při zařizování bytu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky